Aktuálny čas je 22 Feb 2012, 19:59

Písmo
Prihlásenie

Neviem či ridgebacka!

Poslaťod davinci » 24 Sep 2011, 19:30

Ahojte... chcela by som si kúpiť rodezskeho ridgebacka ale niekto hovorí, že sú hrozne tvrdohlavý a robia si čo chcú.. a že sa zle cvičia... je to pravda? pretože na internete písali že to je inteligentný a priatelský pes... Máte niekto rhodézskeho ridgebacka? Bola by som vďačná za info... davinci
davinci

Prís.: 2

Poslaťod Tatranská Afrika » 04 Jan 2012, 23:35

Je to čiastočne pravda, Ridgeback má troška svoju hlavu a neposlúcha automaticky, nebude Vám donekonečna aportovať ani donekonečna opakovať sad a ľah, ako napríklad NO. Je veľmi inteligentný a ak sa mu budete dostatočne venovať, naučí sa veľa vecí. Ak by ste mali akékoľvek otázky k tomuto plemeni, môžete ma kontaktovať... veľa info nájdete aj na našej stránke www.tatranskaafrika.sk
Chovateľská stanica Rodézských Ridgebackov.
Tatranská Afrika

Prís.: 2
Plemeno psa: Rhodesian Ridgeback
Chovateľská stanica: Áno

Späť na Rodézsky ridžbek

Kto je on-line

Užívatelia prehlaidávajú toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný

Kto je on-line

Nikto nie je prítomný :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založené na aktivite užívateľov za posledných 5 minút). Naraz bolo prítomných najviac 4 užívateľov dňa 01 Máj 2010, 04:11

Užívatelia prehlaidávajú toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný

Prihlásenie